The perfect guide to the casino

Vildt ønske: Vil have både Åge Hareide og Ståle Solbakken som træner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Åge Hareide skal ikke lede længe efter et job, når kontrakten med det DBU udløber efter EM 2020.

Den succesfulde danske landstræner står over for to rigtig vigtige kampe imorgen og på mandag, hvor kvalifikationen til EM 2020 skal sikres. Danmark er da også i pole-position, og dermed skal meget gå galt, hvis Åge Hareide ikke også får Danmark med til en EM slutrunde. Derfor var flere noget uforstående overfor DBU’s beslutning om at ansætte Kasper Hjulmand, og ikke forlænge med Åge Hareide.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nu melder den norske kommentator, Knut Espen Svegaarden om, at han allerede har fundet jobbet til Hareide, og det fremtidige job til Ståle Solbakken, når tiden i FC København slutter. Det er ikke så overraskende, jobbet som norsk landstræner, som Knut Espen Svegaarden mener, bør gå til Hareide i første omgang, og så sidenhen Ståle Solbakken.

– Åge Hareide, danskernes landstræner, er fri på markedet efter EM 2020. Og han er ikke uvillig til at prøve sig selv af med en meget spændende norsk generation spillere fra efteråret 2020. Hareide ved, at det er Norge, som i øjeblikket har det mest spændende hold af de skandinaviske. Den rutinerede Hareide ved, at dette hold med den rette træner kan komme langt, lyder det fra Svegaarden.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Hareide har tidligere været norsk landstræner, og selvom det ikke blev til en slutrunde, så har de flotte resultater med Danmark gjort, at flere norske eksperter mener, at han skal have chancen igen. I klummen skriver Svegaarden, at Norge bør ansætte Hareide efter EM 2020, og bagefter så tilbyde Ståle Solbakken jobbet, når Åge Hareide en dag skal stoppe.

– Så går det an at få overtalt den bedste kandidat. Ståle Solbakken har altid en lang kontrakt med danskerne, når det norske job er ledigt, virker det til. Men den sidste kontrakt løber til sommeren 2023. Jeg nægter dog at tro, at danskerne vil nægte nordmanden at lede sin egen nation fra 2022, hvis det er det, han ønsker.

Ståle har tidligere været åben omkring det norske landstræner job, så helt umulig, er Knut Espen Svegaardens plan måske alligevel ikke.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top