The perfect guide to the casino

Tottenham, Manchester United, Inter og flere andre: Her har du torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du torsdagens rygtebørs.

Tottenhams venstre back, Danny Rose, har fået at vide, at han ikke får tilbudt nogen ny kontrakt. Ifølge London Evening Standard er han i stedet indstillet på at lade tiden gå, indtil kontrakten udløber i sommeren 2021.

Manchester United risikerer at miste højrefløjen Tahith CHong, der ganske vist endnu kun har optrådt ganske få gange for klubben, men som på den anden side kun er 19 år og har fremtiden for sig. Han er blevet tilbudt en kontraktforlængelse, men han tøver, og nu risikerer Manchester United, at han forlader klubben uden overgangssum. The Sun rapporterer, at Juventus er blandt de interesserede i den hollandske ungdomslandsholdsspiller.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Inter er brændt varm på uruguayaneren Nahitan Nandez fra Cagliari. Ifølge calciomercato er de blåsorte milanesere parate til at bytte med belgieren Radja Nainggolan, som Cagliari i forvejen har lejet af Inter.

Mere Inter og mere calciomercato. De kan tilsyneladende glemme alt om at overtage Arturo Vidal fra FC Barcelona, som der ellers har været rygter om. Chileneren udtaler: – Jeg har det godt, hvor jeg er, og jeg håber, at jeg kan give alt for Barcelona.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Inters bybsørn fra Milan er langt fra fordums styrke, og de kan ikke længere vælge fra højeste hylde på grund af økonomiske problemer. Senest er de sat i forbindelse med Arsenals problemebarn, Granit Xhaka. Daily Mirror har mere om den sag.

Også Evertons problembarn, Moise Kean, rygtes på vej til AC Milan. Den historie har teamtalk.com meget mere om.

Efter en svær comeback-sæson i den bedste svenske række har Helsingborgs IF beskuttet sig for, at fire mand ikke får forlænget kontrakten. Iblandt dem er den tidligere FCN-, Lyngby- og Brøndby-fløj, Tobias Mikkelsen. Den historie har Helsingborgs Dagblad (kræver login), og bold.dk har den også.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top