The perfect guide to the casino

– Hvad er det nu, han hedder? Sammenligner Mourinho med Mickey Mouse

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Den tidligere Arsenal-stjerne, Kevin Campbell, vil hverken have Unai Emery eller José Mourinho som manager for klubben.

Kevin Campbell kan slet ikke tåle tanken om, at José Mourinho skulle blive manager for Arsenal i stedet for den fyringstruede Unai Emery.

– Så er der rygter om, at – hvad er det nu, han hedder? Det er noget med M… – ja, det er nok Mickey Mouse, skulle blive manager for klubben.Jeg vil slet ikke nævne ham ved navn, for han har været manager for vores værste rivaler, siger Kevin Campbell på AFTV, som er en tv-station, som fans af Arsenal har lavet på internettet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg vil slet ikke have ham. Han skal ikke i nærheden af klubben. De fans, der vil have ham, er klar til at sælge deres sjæl til Fanden selv, siger den tidligere Arsenal-angriber.

Omvendt har han tabt tålmodigheden med Unai Emery, som kom til klubben i sommeren 2018, men som mest har gjort sig bemærket ved ustabile resultater.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg vil ikke have nogen af dem. Emery skal væk. Ud med ham. Jeg vil have Freddie, siger Kevin Campbell om den nuværende assistent og tidligere stjernespiller, svenske Fredrik Ljungberg.

Kevin Campbell spillede for Arsenal fra 1988 til 1995. Han vandt blandt andet det engelske mesterskab med klubben i 1989 og 1991 og UEFA Cup’en – forløberen til Europa League – i 1994.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top