The perfect guide to the casino

Absurd historie afsløret: Tidligere dansk Brøndby-stjerne tilbudt job på den lokale tank

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Simon Makienok skiftede i 2017 til FC Utrecht, men har grundet skader, blot spillet syv kampe på lidt over to år i Holland.

Den 16. september 2018, spillede Simon Makienok sidst for FC Utrecht, inden han for to uger siden fik comeback, i Utrechts 1-4 sejr over Excelsior ’31 Rijssen, hvor Makienok endda kom på tavlen. Sidenhen fik han også lidt minutter, i 6-0 sejren over Sittard i ligaen, og her kom han igen på tavlen. Nu har Makienok dog åbnet i radioprogrammet ‘Fodboldeffekten’ på Radio 100, og fortæller, om en noget speciel start han havde på sin professionelle karriere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Tilbage i 2008, havde en 18-årig Simon Makienok tiltrukket interesse fra Herfølge og Per Rud, men da han på det tidspunkt spillede for Næstved, var det ikke den helt store kontrakt han blev tilbudt.

– Det var ikke mange penge man tjente dengang, det var et togkort til Herfølge og måske et par tusind kroner man ville få, siger Makienok i ‘Fodboldeffekten’.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det var dog noget bedre end det tilbud, som Næstved kom med. Næstved ville ikke tilbyde Makienok penge, men i stedet et job på en Shell-tankstation, så han kunne tjene nogle penge ved siden af fodbolden. Derfor tog Simon Makienok til Herfølge, og i 2012 endte han så i Brøndby IF. Her havde han stor succes, da han scorede 36 mål og leverede otte assists i 79 kampe, og det sikrede ham et skifte til italienske Palermo.

– De kunne så tilbyde mig et job i stedet for – på en Shell-tankstation. De kan hjælpe mig med at få et job der, så jeg kan tjene nogle penge ved siden af fodbolden. Et er, at de ikke troede nok på mig. Men at de prøvede at holde mig i klubben ved at tilbyde et job på en Shell-tank, hvilket jeg jo i realiteten selv kunne gå ned og søge, hvis det var det jeg havde lyst til.

– Nu ved jeg, at Næstved ærgrer sig utrolig meget over, at de ikke bare gav mig den lille bitte kontrakt, fortæller Makienok, der henviser til, at HB Køge solgte ham for et fint beløb til Brøndby.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top