The perfect guide to the casino

Vred Thomas Delaney: Det her er ikke optimalt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Thomas Delaney har i fire kampe på stribe ikke været i startopstillingen i Borussia Dortmund, og det har den danske midtbanespiller svært ved at forstå.

– Jeg er ikke tilfreds med at gå fire kampe helt uden at spille – og måske længere. Jeg har fået en forklaring på, at jeg ikke spiller. Jeg er ikke enig med træneren, men jeg må acceptere, at det er hans job at sætte holdet. Jeg er ikke den eneste gode spiller, der sidder på bænken, siger Thomas Delaney til Ritzaus Bureau.

– Vi har heldigvis mange kampe, så jeg er overbevist om, at det kommer til at ændre sig. Men det er ikke optimalt, det er klart. Når vi så spiller, så skifter vi meget sjældent på den centrale midtbane. Vi har så mange gode offensive spillere, så det er tit dem, der bliver skiftet ind, siger THomas Delaney.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det er belgieren Axel Witsel og tyske Julian Weigl, der holder Thomas Delaney på bænken.

Den tidligere FCK- og Werder Bremen-spiller er ikke bekymret for, at den manglende kamptid skal få negativ indflydelse til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Gibraltar og Irland.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det er dejligt at komme hjem, når man ikke har spillet så meget på det seneste. Jeg håber at skulle spille to gange 90 minutter for landsholdet, for det er vigtigt for mig at få noget spilletid, siger Thomas Delaney.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top