The perfect guide to the casino

Han fungerer slet ikke i Barcelona: Fransk storklub holder øje med Griezmanns situation

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Paris Saint-Germain holder øje med Antoine Griezmanns situation i FC Barcelona, hvor han foreløbig ikke har indfriet forventingerne.

Der var store forventninger til Antoine Griezmann, da FC Barcelona i sommerpausen købte ham for 120 millioner euro (900 millioner kroner) af Atlético Madrid. Men foreløbig har den 28-årige franskmand ikke levet op til forventningerne.

Dertil kommer, at forholdet til de spanske mestres anfører og absolutte superstjerne, Lionel Messi, efter sigende er dårligt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Derfor holder Paris Saint-Germain øje med angriberen, der sidste år var med til at sikre VM til Frankrig, og som ved EM i 2016 blev turneringens topscorer.

Den spanske sportsavis MARCA citerer britiske FourFourTwo for, at de franske mestre ser Antoine Griezmann som en god erstatning, hvis holdet mister hans angrebsmakker på det franske landshold, Kylian Mbappé, som Real Madrid er ivrige efter at købe.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Antoine Griezmann har haft en lidt usædvanlig klubkarriere, for han har aldrig spillet i den bedste franske liga.

Han blev opdaget af Real Sociedad, mens han spillede ungdomsfodbold i Montpellier. Den unge Antoine Griezmann spillede for den baskiske klub fra 2009 til 2014, hvor Atlético Madrid købte ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top