The perfect guide to the casino

Bundesliga-stjerne smadrede træner omkuld: Nu har han fået en fuldstændig VANVITTIG straf

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der var i den grad gang i kampen, da Eintracht Frankfurt tabte med 1-0 mod Freiburg på udebane i Bundesligaen.

Eintracht Frankfurt-anføreren, David Abraham, mistede fuldstændigt hovedet, da han i kampens overtid skulle hente bolden ved et indkast. Her stormede han nemlig ind i Freiburgs træner, Christian Streich, og væltede ham fuldstændigt omkuld. Det kostede selvfølgelig et rødt kort, men efterfølgende gik det amok, da Freiburg-spillerne svarede tilbage, efter deres træner blev slået til jorden, og det kostede også et rødt kort til Freiburgs Vincenzo Grifo.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Derfor ventede der af gode grunde, en større karantæne end normalt til David Abraham, og den er nu kommet. Dommen er nemlig faldet, og det tyske fodboldforbund har idømt Abraham en bøde på 25.000 euros eller omkring 190.000 kroner. Udover bøden, så får kaptajnen hele syv ugers karantæne.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Efter kampen udtalte David Abraham sig om sagen, og var hurtig til at undskylde og fortælle, at han var gået langt over stregen.

– Jeg vil gerne sige undskyld til Christian Streich. Jeg ønskede at få bolden tilbage i spil så hurtigt som muligt, men jeg skulle ikke have ramt ham. Jeg er virkelig glad for, at vi snakkede sammen efter kampen, og at alt er fint imellem os, sagde David Abraham i en udtalelse via Frankfurts Twitter-profil.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top