The perfect guide to the casino

7.000 anholdt og over 20 omkomne: Nu bliver landskamp aflyst grundet uroligheder

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der foregår ting i Chile på nuværende tidspunkt, som handler om alt andet end fodbold, og det har nu også fået konsekvenser for en venskabskamp mellem Chile og Peru.

De to lande skulle nemlig møde hinanden i næste uge i Peru, men den landskamp er nu blevet aflyst da fokusset er på alt andet end fodbold. Politisk uro og demonstrationer hærger Chile, da der er protester mod præsident Sebastian Pinera. Det drejer sig blandt andet om en prisstigning på den offentlige transport, og har sidenhen også handlet om uligheden, der hersker i Chile.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det er det chilenske fodboldforbund, ANFP, der melder om aflysningen af landskampen.

– Spillerne, der var udtaget for Chile, har besluttet ikke at spille venskabskampen mod Peru, der skulle spilles på tirsdag den 19. november i Lima. Beslutningen blev truffet af truppen efter et møde her til morgen.

Også kaptajnen for landsholdet, Gary Medel, har udtalt sig om situationen på Twitter.

– Vi er fodboldspillere, men frem for alt er vi mennesker og medborgere. Lige nu har Chile langt vigtigere prioriteter end næste onsdags kamp.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er alle ligakampe i næste weekend også blevet aflyst, imens Copa Libertadores finalen, er blevet rykket til Peru. Copa Libertadores er en klubturnering mellem holdene i Sydamerika, og kan derfor sammenlignes med deres svar på Champions League. Indtil videre er over 7.000 personer blevet anholdt i urolighederne, imens over 20 personer er døde ifølge de officielle tal.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Herunder er det muligt at se, hvor voldsomme demonstrationerne og urolighederne er. Der skal dog advares om, at nogle af videoerne kan betegnes som stødende for nogle.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top