The perfect guide to the casino

Raheem Sterling smidt af landsholdet: – Ja, jeg gik for vidt!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Raheem Sterling er smidt af det engelske landshold til kampen mod Montenegro. Manchester City-stjernen indrømmer, at han gik for vidt i sit opgør med Joe Gomez fra Liverpool.

Raheem Sterling skriver i et opslag på Instagram, at han accepterer beslutningen om, at han ikke kommer til at spille Englands EM-kvalifikationskamp mod Montenegro.

Landsholdsmanager Gareth Southgate tog besutningen efter uro mellem Raheem Sterling og Joe Gomez i landsholdslejren. Uroen var en udløber af søndagens kamp mellem Liverpool og Manchester City, hvor de to spillere havde haft en kontrovers.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men konflikter på klubplan ønsker Gareth Southgate ikke at se overført til landsholdet, og derfor besluttede han – ifølge ham selv med opbakning fra landsholdet – at Raheem Sterling skal i skammekrogen, når det går løs mod Montenegro.

– Først og frememst ved alle, hvad denne sport betyder for mig. Joe og jeg har talt ud nu, og vi er enige om at lægge episoden bag os, skriver Raheem Sterling på sin Instagram-konto.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Vi er i en idrætsgren, hvor følelserne kan sidde uden på tøjet, og jeg er mand nok til at indrømme, hvis følelserne løb af med mig, lyder det fra Manchester City-angriberen, der iøvrigt har en fortid i Liverpool.

Raheem Sterling kan dog vende tilbage til landsholdet i den sidste EM-kvalifikationskamp mod Kosovo. England skal bruge et point i en af de to kampe for at være sikre på at komme med til EM-slutrunden til næste år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top