The perfect guide to the casino

Højbjerg taler ud om 0-9: Det lyder sygt, men man er faktisk heldig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Pierre-Emile Højbjerg kalder Southamptons nederlag på 0-9 for virkelig pinligt, men han husker på, at han samtidig er en heldig mand.

Det var ikke morsomt at være Southampton-spiller eller -fan, da holdet for nylig satte negativ Premier League-rekord ved på hjemmebane at tabe 0-9 til Kasper Schmeichels Leicester.

– Selv en dag, hvor alt går galt, må sådan noget ikke ske. Det var under al kritik. Jeg stod med en følelse af, at det virkelig, virkelig var pinligt, siger den danske landsholdsspiler til Ritzaus Bureau.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men kæmpe-nederlaget har alligevel gjort Southampton-anføreren stærkere.

– Selv om det lyder sygt at sige, så er man faktisk heldig. Dengang, jeg startede med at spille fodbold, var drømmen at leve af det. Så var der måske en større drøm om at spille Premier League og så en endnu større drøm om at være anfører og komme på landsholdet. Det var de ting, jeg lige huskede på igen. At jeg stadig lever af min drøm, siger Pierre-Emile Højbjerg.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Southampton-spillerne valgte efter kampen mod Leicester at donere deres aflønning til velgørenhed.

Siden kampen mod Leicester har Southampton tabt to gange til Manchester City – i Carabao Cup og i ligaen – samt hjemme til Everton. Klubben ligger nu næstsidst i Premier League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top