The perfect guide to the casino

Forlader landsholdslejren: FCK-anfører går glip af afgørende kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


FCKs anfører, Carlos Zeca, er rejst hjem fra Grækenlands landsholdslejr på grund af den skade, han pådrog sig mod FCM.

Carlos Zeca var rejst til den græske landsholdslejr inden de afgørende EM-kvalifikationskampe mod Armenien og Finland. Men han er rejst tilbage igen, fordi han ikke er kommet sig godt nok over den skade, han pådrog sig under FCKs vigtige kamp søndag mod FCM, hvor de forsvarende mestre tabte 1.4.

– Senere mandag blev det besluttet, at Zeca forlader den græske landsholdslejr. Nu får han nogle hviledage med behandling samt nogle fridage med sin familie, og efter planen kommer han til København på mandag og fortsætter sin genoptræning/træning, skriver FCK på klubbens hjemmeside.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Grækenland har haft en elendig kvalifikationsturnering, og holdet kan ikke længere kvalificere sig direkte. Men grækerne har brug for point for at få chancen for at kvalificere sig via Nations League.

31-årige Carlos Zeca er egentlig født i Portugal, men han har tidligere spillet for Panathinaikos i Grækenland, og det var i denne periode, han blev udtaget til det græske landshol

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

FCK har tidligere meddelt, at de skader, som Carlos Zeca og Jens Stage pådrog sig i kampen mod FCM, ikke var så alvorlige.

Begge skulle således kunne nå at blive klar til næste kamp i Superligean, som er hjemme mod Hobro.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top