The perfect guide to the casino

Christian Eriksen om sin formkrise: – Jeg har taget nogle forkerte beslutninger

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Christian Eriksen har ikke haft det bedste efterår i Tottenham. Han indrømmer, at han har begået nogle fejl.

I Tottenham har Christian Eriksen været en skygge af den storspiller, han har været, siden han kom til klubben i 2013. Konsekvensen har været, at han ikke længere er sikker mand på holdkortet. Nogle kampe er han begyndt på bænken, og i andre kampe har han slet ikke spillet.

– Jeg tager måske lidt flere chancer end visse andre positioner på banen. Selvfølgelig kommer der fejl, og de beslutninger, man tager, skal også udføres rigtigt. Der har måske lige manglet lidt. Jeg har været i de rigtige situationer. Jeg har bare ikke taget de rigtige beslutninger. Det handler lidt om skarpheden, der mangler. Det er noget, jeg selv må arbejde med, siger CHristian Eriksen til B.T.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Den 27-årige dansker håbede, at han ville blive solgt til en af Europas storklubber i sommer. Men det skete ikke, og nu er han gået i gang med det, der meget vel kan blive hans sidste sæson i London-klubben, der i sidste sæson nåede CHampions League-finalen.

Men Christian Eriksen føler ikke, at han får kortere snor, fordi Tottenham alligevel skal forberede sig på en tid, hvor han ikke længere er i klubben.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Han mener heller ikke, at hans situation i Tottenham får nogen indflydelse på landsholdet, som står over for de altafgørende EM-kvalifikationskampe mod Gibraltar og Irland, som skal give mindst fire point for, at Danmark med sikkerhed kommer med til næste års EM-slutrunde.

– Landsholdet er anderledes end at spille på klubhold. Det er to vidt forskellige ting. Man har måske fået et hak i klubben – som egentlig ikke er så stort. Men vi vil gerne vinde nogle kampe. Vi er bare alle professionelle, og så skal vi også kunne koncentrere os om at spille landskampe også, sier Christian Eriksen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top