The perfect guide to the casino

Real Madrid, Bayern, PSG og flere andre: Her har du mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du mandagens rygtebørs

Real Madrids træner, Zinédine Zidane, holder fast i, at Kylian Mbappé har sagt, at det er Paris Saint Germain-angriberenss drøm at skifte til den spanske kongeklub. Sky Sports har mere om den sag.

Mere om Paris Saint-Germain. Klubben vil gerne købe backen Mattia de Sciglio af Juventus til januar, og franskmændene er parate til at sende både Thomas Meunier og Layvin Kurzwara den anden vej. Begge disse forsvarsspillere har kontraktudløb til sommer. Calciomercato har historien.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Bayern München overvejer ifølge 90min.com at købe Arsenals målmand, Bernd Leno, med den bagtanke, at han på længere sigt skal afløse Manuel Neuer. Den tidligere Bayer Leverkusen-målmand er 27 år og dermed seks år yngre end Manuel Neuer.

Samme 90min.com har også en historie om, at Chelsea har sat et prisskilt på den franske verdensmester, Olivier Giroud, der ikke længere er i startopstillingen, og som gerne vil væk. Han skal koste fem millioner pund´(43 millioner kr.). Crystal Palace er efter sigende interesseret i angriberen, som Chelsea-manager Frank Lampard dog ikke vil af med, hvis klubbens transferforbud i januar ikke bliver hævet. Det afgøres 20. november.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Teamtalk.com citerer Daily Express for en historie om, at Tottenham skal være parate til at købe den tidligere Manchester United-spiller, Memphis Depay, af Lyon. I samme artikel citerer teamtalk.com Daily Mirror for, at Tottenham også har kig på en anden Lyon-spiller i skikkelse af Moussa Dembélé. Han må endelig ikke forveksles med den tidligere Tottenham-spiller Mousa Dembélé, der nu spiller for kinesiske Guangzhou.

Ifølge britiske Metro er Manchester United klar til at bruge 70 millioner pund (600 millioner kr.) på at købe Wilfried Zaha tilbage fra Cyrstal Palace. Angriberen fra Elfenbenskysten havde kontrakt med Manchester United i 2013-15, men han brugte det meste af tiden som udlejet til netop Crystal Palace samt Cardiff.

Samme Metro har en historie om, at Luis Enrique næppe bliver manager for Arsenal, hvis klubben beslutter sig for at fyre Unai Emery, sådan som det ellers har været fremme. Luis Enrique fratrådte som spansk landstræner på grund af den sygdom hos hans datter, der senere betød, at hun døde. Metro citerer amerikanske ESPN for, at den tidligere FC Barcelona-træner ikke har noget ønske om at komme til at træne lige foreløbig efter den historie, og at han ikke vil overtage et hold midt i en sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top