The perfect guide to the casino

Frustreret Solbakken lægger sig fladt ned: FCM er vel guld-favoritter nu

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


FCK-manager Ståle Solbakken mener efter det klare nederlag til FCM, at midtjyderne nu er klare favoritter til at tage DM-guldet.

FCM vandt søndag 4-1 over den direkte rival i kampen om DM-guldet, FCK. Det betyder, at holdet har et forspring på syv point i toppen af rækken. Og da de regerende mestres manager, Ståle Solbakken efter kampen blev spurgt til, om FCM nu er klare favoritter til DM-guldet, svarede han ifølge B.T.:

– Det er de vel nu. Men vi må vinde frygteligt mange fodboldkampe nu – og selvfølgelig vinde de to indbyrdes opgør mod Midtjylland

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nordmanden havde svært ved at forklare, hvordan det hele kunne bryde så meget sammen, som det vitterlig gjorde i Herning.

– Det er godt spørgsmål. Det har vi også prøvet at finde svaret på inde i omklædningsrummet. De første 20 minutter var okay, og vi får de to første chancer i kampen. Men så scorer de, og derfra virker det, som om proppen røg ud af systemet. Og i de sidste 70 minutter virkede de skarpere, hurtigere, stærkere og bedre, sagde han.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Efter landskampspausen har FCK hjemmebane mod Hobro, mens FCM skal spille i Odense mod OB.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top