The perfect guide to the casino

Eks-træner sviner Ronaldo til: Har ikke afdriblet en modstander i tre år!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Den tidligere engelske landstræner, Fabio Capello, svinede Cristiano Ronaldo til, da stjernen blev udskiftet mod AC Milan.

Med hiv og sving vandt Juventus søndag 1-0 over den tidligere storklub, AC Milan, og det skete på et mål af Paulo Dybala, der erstattede Cristiano Ronaldo ti minutter inde i anden halvleg.

Det var anden kamp i træk, Cristiano Ronaldo blev udskiftet, og superstjernen gik direkte i omklædningsrummet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Det var ikke så godt at se på. Han skal også udstråle værdighed, når han går fra banen, sagde Fabio Capello, der var medkommentator på den italienske udgave af Sky Sports.

– Men sandheden er den, at Cristiano Ronaldo har ikke afdriblet en eneste modspiller i de sidste tre år. Jeg kan huske, da jeg var medkommentator i La Liga, når han med sine hurtige driblinger bare efterlod modstanderne som en saltstøtte. Men det gør han ikke mere, sagde den tidligere Juventus-, Real Madrid- og Milan-træner.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– De hold, som Cristiano Ronaldo spillede på, var tidligere meget afhængige af ham. Men nu bygger Juventus på kollektivet. De har en Paulo Dybala, som kan gøre en forskel, og det samme kan Douglas Costa, sagde Fabio Capello og roste den nuværende Juventus-træner, Maurizio Sarri, der havde modet til at tage Cristiano Ronaldo ud efter en tam indsats.

– Bravo til Sarri. Det kræver mod at pille en stjerne ud, der ikke leverer. Det gjorde Cristiano tidligere, men nu er det andre, der gør det. Cristiano har mistet noget af den hurtighed og den dynamik, som han tidligere havde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top