The perfect guide to the casino

Brøndby-træner utilfreds efter femte sejr i træk: – Noget rod!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Brøndby vandt søndag for femte Superliga-kamp i træk, men alligevel var træner Niels Frederiksen utilfreds efter kampen.

– Jeg er okay tilfreds med første halvleg, uden at jeg synes det er prangende. I det første kvarter af anden halvleg, synes jeg, vi har nogle muligheder, hvor hvis vi lige sætter den sidste pasning rigtigt, bliver det en kæmpe chance. Den sidste halve time bliver noget rod, sagde Brøndby-træner Niels Frederiksen efter sejren på 2-1 over Esbjerg til Brøndby-fansiden 3point.dk

– Jeg synes, at vi i anden halvleg kommer til at spille for meget baglæns. Vi snakker egentlig om i pausen, at vi skal ud og jagte det tredje mål, men så sker der et eller andet ubevidst. Jeg synes, vi skaber nogle ekstremt store muligheder for, hvis vi lige får gjort det rigtige til sidst, at skabe kæmpechancer, men det får vi ikke gjort. sagde Niels Frederiksen

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Overordnet set er Brøndby-træneren dog ikke utilfreds med, at det lykkedes at hente 12 point i de seneste fire kampe siden sidste landskampspause.

– Vi sagde til spillerne, at der ventede fire meget, meget vigtige kampe, hvor vi skulle hente så mange point som muligt. Det lykkedes så i dag og det er vi selvfølgelig meget tilfredse med, sagde Niels Frederiksen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Sejren betød, at Brøndby konsoliderede tredjepladsen i Superligaen og nu har fem point ned til OB på fjerdepladsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top