The perfect guide to the casino

VAR-drama da Tottenham skuffede hjemme: Sådan endte de resterende Premier League-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der var drama for alle pengene, da Tottenham uden Christian Eriksen, spillede 1-1 på hjemmebane mod Sheffield United.

Efter flere dårlige præstationer, måtte Christian Eriksen se hele kampen fra bænken, da Tottenham ikke kunne besejre Sheffield United. Det var en 1. halvleg uden scoringer, men i den grad med et par fine chancer til begge mandskaber, som bare ikke kunne få bolden i kassen. Efter 58 minutter kom Tottenham så i front, da Heung-Min Son modtog bolden lige foran målet efter en kæmpe fejl i Sheffield United-forsvaret, og sendte den sikkert i kassen.

Blot to minutter senere fik Sheffield United udlignet, men den blev efterfølgende annulleret af VAR, på en utrolig tynd offside. I stedet blev det i det 78. minut, at gæsterne fik udlignet, og selvom den scoring også blev tjekket igennem af VAR, så stod scoringen. Efter et lille pres fra Tottenham i slutningen af kampen, kom der ikke flere mål i kampen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

To formsvage hold i form af Burnley og West Ham, mødte hinanden på Burnleys hjemmebane. Her endte det med en sikker 3-0 sejr til Burnley på mål af Ashley Barnes, Chris Wood og et selvmål af keeper Roberto.

Philip Billing spillede fuld tid, da Bournemouth tabte til Newcastle på udebane med 2-1. Bournemouth kom dog bedst fra start, da Harry Wilson, efter et meget velspillet angreb, kunne bringe gæsterne i front. Men to mål af DeAndre Yedlin og Ciaran Clark, sendte de tre point tilbage til hjemmeholdet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den sidste kamp var mellem Southampton og Everton, og her var det kun Jannik Vestergaard, som spillede, da Pierre Emile Højbjerg ikke var med i truppen. Den dårlige stime fortsætter dog for Southampton da det blev til et 1-2 nederlag. Tom Davies bragte Everton i front, og selvom Danny Ings udlignede i det 50. minut, så sendte Richarlison gæsterne tilbage på sejrskurs, da han scorede kampens sidste mål i det 75. minut.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top