The perfect guide to the casino

Marcus Ingvartsen med vigtig scoring i sejr og sejr til Yussuf Poulsen: SÃ¥dan endte de fire Bundesliga-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der var gang i målene, da de fire Bundesliga-kampe skulle spilles denne lørdag klokken 15.30.

Augsburg var endnu en gang uden den tidligere FC Nordsjælland-stjerne Mads Valentin, da de på udebane vandt med 0-1 over oprykkerne fra Paderborn. Efter blot syv minutter brændte Paderborn straffespark, og i det 41. minut, var der så dårligt og godt nyt til Mads Valentin. For imens hans klub kom i front, så var det hans nærmeste konkurrent på venstrebacken, Philipp Max, der scorede for Ausgburg. Sejren gør, at Augsburg kravler over stregen, imens Padderborn stadig ligger på sidstepladsen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Yussuf Poulsen spillede alle 90 minutter, da Leipzig var en tur på besøg hos Hertha Berlin. Her var der gang i målene, og allerede ved halvlegen stod den 1-2 til Leipzig. Her havde Maximilian Mittelstadt bragt hjemmeholdet i front, men efter en scoring af Timo Werner og Marcel Sabitzer, var Poulsen og co. foran ved pausen.

I 2. halvleg var det en noget målløs kamp, før det 86. minut. Fra det 86. minut og til slutfløjtet kom der nemlig hele tre mål, da Kevin Kampl og Timo Werner scorede for Leipzig, imens Davie Selke kunne reducere til slutresultatet 2-4 i overtiden.

Mål var der også i kampen mellem Schalke 04 og Düsseldorf. Her kom Schalke foran hele tre gange, men det var også hele tre gange, at Düsseldorf kom igen i kampen, og dermed endte den 3-3. Schalkes mål blev scoret af Daniel Caligiuri, Ozan Kabak og Suat Serdar, imens Rouwen Hennings scorede hattrick i kampen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I den sidste kamp lørdag eftermiddag, skulle en dansker og tidligere Superliga-stjerne komme i fokus. Union Berlin har også en dårlig sæsonstart, efterhånden kravlet lidt længere op i tabellen og det skete også, da man på udebane mødet Mainz. Her åbnede Marcus Ingvartsen ballet, da han scorede efter 30 minutter. Svenske Sebastian Andersson scorede kort inden 1. halvleg sluttede, og da han så scorede igen i det 51. minut, var Union Berlin noget overraskende foran med 0-3. Karim Onisiwo og Daniel Brosinski fik dog pyntet lidt på resultatet, da de scorede i slutningen af kampen, og dermed endte det med en 2-3 sejr til Union Berlin.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top