The perfect guide to the casino

Chelsea snuppede sejren på hjemmebane over Crystal Palace

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Efter en noget spændende 4-4 kamp i midtugen mod Ajax i Champions League, skulle Chelsea nu møde Crystal Palace i ligaen. Her endte det noget bedre, end det gjorde mod Ajax.

Chelsea kom klart bedst fra start, og havde også de bedste muligheder i 1. halvleg. Her havde både Christian Pulisic og Willian fine forsøg blot 15 minutter inden i kampen, men det skulle dog ende uden mål i 1. halvleg.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I 2. halvleg var det endnu en gang hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Det skulle da også lykkes Chelsea at komme på tavlen, da de i det 52. minut, kunne score til 1-0. Willian modtog en aflevering på kanten af feltet, og her reagerede han lynhurtigt, og sendte en hælaflevering til Tammy Abraham på sin førsteberøring, og her var Abraham iskold og kunne socre score sit 10. sæsonmål.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Efter scoringen var det igen Chelsea, der havde flere chancer, og det var da næsten kun med lidt over 20 minutter igen, at Crystal Palace havde et fint forsøg for at score. Men her kunne James Tomkins ikke sende afslutningen i målet, og i stedet var det Chelsea, som kunne score til 2-0 efter 79 minutter. En bold ender hos Michy Batshuayi, hvis afslutning bliver blokeret, men her kommer Pulisic først på returen og header bolden i kassen til 2-0.

Flere mål kom der ikke, og dermed rykker Chelsea op på 2. pladsen i Premier League, før Manchester City og Liverpool har spillet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top