The perfect guide to the casino

AC Horsens tog vigtig sejr over Silkeborg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Silkeborg lugtede blod, da man gæstede et af de andre ‘bundhold’ i Superligaen. Det endte dog med, at AC Horsens hentede en 2-1 sejr på hjemmebane.

Efter blot ni minutter blev Rune Frantsen spillet fri, og her driblede han iskoldt forbi Rafael Romo i målet, og sendte bolden i kassen til 1-0. Der skulle dog ikke gå meget mere end et kvarter før Silkeborg svarede igen, og hvem andre end Ronnie Schwartz.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Et ufarligt skud fra Silkeborg, voldte AC Horsens-målmand Matej Delac problemer, og her endte han med at give en retur til Ronnie Schwartz, som var lynhurtigt på pletten. Både Silkeborg og AC Horsens havde forsøg på træværket, men måtte gå til pausen med stillingen 1-1.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Blot tre minutter inden i 2. halvleg, skulle Rune Frantsen endnu en gang komme i fokus. Her driblede han ind i feltet og sendte et indlæg lige i panden på Peter Therkildsen, der sikkert kunne score til 2-1. Silkeborg svarede hurtigt igen og fik scoret, men måtte se scoringen blive annulleret grundet offside, og selvom begge mandskaber havde muligheder for at score igen, så blev det ikke til mere end tre mål i kampen.

Dermed har AC Horsens nu 18 point efter 16 kampe, imens Silkeborg stadig ligger i bunden med syv point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top