The perfect guide to the casino

Rio Ferdinand forstod intet: Hvad laver alle de mennesker i dit hus, Cristiano?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Den tidligere engelske landsholdsanfører Rio Ferdinand fik sig noget af en overraskelse, da han i sin Manchester United-tid besøgte Cristiano Ronaldos hus.

– Ronaldo er i dag 34 år, og han er en af de to bedste spillere i verden, og det har han været i mere end årtii. Men han var også den første spiller, der investerede i folk, der kunne hjælpe ham med at blive den bedste i verden, siger Rio Ferdinand til goal.com

Den tidligere Manchester United-forsvarsspiller husker, at han besøgte portugiseren, mens de begge spille i Manchester United.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Der var mindst ti mennesker i huset. ‘Hvad laver alle de mennesker dog her,’ spurgte jeg. ‘Det er min kok, det er min fysioterapeut, det er min læge, og det er min personlige træner,’ forklarede han.

– Men ligesom [basketballspilleren] LeBron James viste det sig, at han havde set rigtigt. De var de første, der brugte penge på at få sammensat deres personlige hold af assistenter, der skulle hjælpe dem, siger Rio Ferdinand.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– I dag vil jeg sige, at hvis man skal give unge spillere et godt råd, så må det være, at de skal bruge penge på at samle et godt hold af folk, der kan hjælpe dem, siger Rio Ferdinand, der kom til Manchester United i 2002 og forlod klubben i 2014.

Cristiano Ronaldo kom til Manchester United som lærling i 2003, og han forlod klubben til fordel for Real Madrid i 2009, hvor han netop var blevet kåret til verdens bedste spiller (Ballon d’Or) for første gang.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top