The perfect guide to the casino

Mohamed Daramy blev rygtet til Liverpool: Nu kommenterer han selv på sagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det kom som lidt af et chok, da engelske 90min meldte om, at selveste Liverpool skulle have haft scouts til stede når FC København har spillet, for at holde øje med den 17-årige Mohamed Daramy.

Det er ikke noget chok, at større klubber end FC København holder øje med ham, men at det ligefrem skulle være en klub som Liverpool, kom alligevel lidt som et chok. Da FC København så sendte live på deres officielle konto, var det Nicolaj Thomsen og Mohamed Daramy, der stod for livesessionen. Her spurgte Nicolaj Thomsen sin holdkammerat ind til Liverpool-rygterne, hvor Daramy også svarede tilbage.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Det ved jeg sku ikke, det ved jeg sku ikke. Jeg kender ikke til noget Liverpool, jeg er en FC København-spiller ikke Liverpool-spiller, siger Daramy i klippet ovenfor.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

FC København skulle da også arbejde på at tilbyde Daramy en langtidskontrakt til januar, når Daramy fylder 18 år. På trods af sin unge alder, så har Daramy allerede spillet 28 kampe for FC København. Her er det blevet til fem mål og en enkelt assist.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top