The perfect guide to the casino

Manchester United, Chelsea, Real Madrid og flere andre: Her er fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du fredagens rygtebørs.

AC Milan overvejer at byde på Real Madrids midtbanespiller, Brahim Diaz, der kom til den spanske kongeklub fra Manchester City i sommer, men som ikke er fast mand på holdet. Den historie har calciomercato.com

Uroen i Napoli kommer sikkert også til at præge januar måneds transfervindue. Præsident Aurelio de Laurentiis vil af med nogle af de spillere, der i hans øjne er urostiftere. Derfor kan belgieren Dries Mertens og spanske José Callejon snart være fortid i klubben, skriver calciomercato.com. José Callejon har tidligere været rygtet på vej til Kina.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Paul Pogba forlader ifølge Daily Mirror ganske givet Manchester United, hvis klubben heller ikke i den kommende sæson kvalificerer sig til Champions League. Han var eftersigende tæt på exit allerede i sommers.

West Ham er interesserede i at købe Genks Mbwana Samatta, der scorede mod Liverpool tirsdag i Champions League, hvor belgierne tabte 1-2. Den historie har BBC.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Leicesters venstre back, Ben Chilwell, er et mål for både Chelsea og Mancheser United. Men hvis Chelsea køber ham til sommer, forlader spanske Marcos Alonso helt sikkert klubben. Den historie har hitc.com

Samme Leicester meldes af The Guardian interesserede i både den 21-årige angriber Emmanuel Dennis i Club Brugge og Real Sociedads forsvarsspiller Diego Llorente.

Chelsea er klar til at sælge franske Olivier Giroud og spanske Pedro til januar. Det skriver 90min.com. Begge spillere har kontraktudløb til sommer.

Ifølge sportwitness.co.uk er Crystal Palace brændt varme på Wolfsburgs angriber Wout Weghorst. Han er tænkt som ersatning, hvis klubben mister Wilfried Zaha til Chelsea.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top