The perfect guide to the casino

Vild med Eriksens mål for Tottenham: ‘Det var lige, hvad han trængte til’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Christian Eriksen scorede det sidste mål for Tottenham, da de vandt 4-0 over Røde Stjerne. Og det kan blive vendepunktet for den danske stjerne, der har været i formkrise.

Tottenham tævede Crvena Zvezda (Røde Stjern) for anden gang i årets Champions League, da det onsdag blev 4-0 i Beograd. Det sidste mål blev scoret af Christian Eriksen, og selvom det ikke betød det store for Tottenham, kan det være vigtigt for den 27-årige dansker.

Faktisk kan det blive lidt af et boost for ham, mener den tidligere Tottenham-spiller, Michael Brown, der huserede på Tpttenhams midtabne fra 2004-06.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg sad netop og håbede på, at Christian Eriksen ville score, sagde Michael Brown, der nu arbejder som ekspert på BBC Radio.

– Jeg tror, at et mål for Tottenham er lige, hvad han trænger til. Det er lige, hvad han har brug for i sin nuværende situation, sagde Michael Brown.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Christian Eriksen har ikke haft den bedste sæson for Tottenham og har modtaget en del kritik for sine præstationer. Han startede kampen mod Røde Stjerne på bænken, men han kom på banen, da der manglede en halv time af kampen.

Sejren på 4-0 betyder, at Tottenham står med syv point efter fire kampe i puljen. Holdet går videre, hvis det lykkes at vinde hjemme over græske Olympiakos i næste runde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top