The perfect guide to the casino

Barcelona-træner kan blive fyret i næste måned: Her er hans afløser

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ernesto Valverde kan blive sat fra bestillingen som Barcelona-træner allerede i næste måned. Hans afløser kommer fra Sydamerika, skriver spansk sportsavis.

FC barcelona fører både den spanske liga og holdets pulje i CHampions Leagyue, men spillet fungerer ikke, og det blev tydeligst illustreret i tirsdagens Champions League-kamp hjemme mod tjekkiske Slavia Prag (0-0) og i weekendens ligakamp mod Levante (1-3).

Derfor planlægger ledelsen hos de spanske mestre at udskifte Ernesto Valverde som træner. Og den nye træner kan meget vel blive Marcelo Gallardo fra den argentinske klub, River Plate.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Gallardo bliver ny træner i FC Barcelona i december, siger den tidligere argentinske spiller og træner, Claudio Borghi, til den spanske sportsavis AS.

Ifølge Claudio Borghi er der allerede indgået en underhåndsaftale om, at hvis FC Barcelona spørger, så kan Marcelo Gallardo få lov at forlade River Plate.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den nu 43-årige Marcelo Gallardo kom tik River Plate i 2014, og han har ført klubben til to titler i Copa Libertadores, som er den sydamerikanske udgave af Champions League.

Ernesto Valverde kom til FC Barcelona i sommeren 2017, og han har ført klubben til to spanske mesterskaber på stribe. Men skuffelsen var stor i klubben over, at den ikke kom i finalen i Champions League i sidste sæson efter at have vundet den første semifinale over Liveppool 3-0. Liverpool vandt returkampen 4-0 og senere finalen 2-0 over Tottenham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top