The perfect guide to the casino

Back måtte spille målmand:: Guardiola forklarer hvorfor

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Forsvarsspilleren Kyle Walker måtte stå på mål i de sidste ti minutter før Manchester City mod Atalanta i Champions League. Der var et par gode grunde til, at det blev ham, som manager Josep Guardiola satte ind på kassen.

Manchester City fik et målmandsproblem i udekampen mod Atalanta i Champions League, der sluttede 1-1.

Først måtte holdets førstemålmand, Ederson udgå med en skade. I pausen blev brasilianeren erstattet af Claudio Bravo, men chileneren blev udvist ti minutter før tid for et professionelt frispark.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Et hold hverken kan eller må spille uden målmand, men gode råd var dyre, da det nu stod klart, at en markspiller måtte ind på mål. Valget faldt på backen Kyle Walker.

Den engelske landsholdsspiller er ikke helt uvant med rollen, for han kan godt for sjov skyld finde på at spille målmand til træning.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det var vores målmandstræner. Xavi Mancisidor, der foreslo, at jeg skiftede Kyle Walker ind, fordi han har modet, og fordi han er hurtig, forklarede Josep Guardiola efter kampen ifølge lokalavisen Manchester Evening News.

– Det var nok meget godt, at Atalanta kun havde et forsøg på mål i de sidste ti minutter. Men Kyle Walker skal have tak, fordi han hjalp holdet i en svær situation.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top