The perfect guide to the casino

Zidane skyder rygter ned: – Det er latterligt at høre på

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Real Madrid-træner Zinédine Zidane har ifølge ham selv intet ønske om at komme af med Gareth Bale til januar, når transfervinduet åbner igen.

Der har været mange rygter angående Gareth Bale. Og et af dem går ud på, at Zinédine Zidane er ivrig efter at komme af med Gareth Bale, som for tiden er skadet.

– Det er latterligt at høre på, at jeg skulle ønske at sælge ham til januar, siger Real Madrid-træneren ifølge Barcelona-avisen SPORT:

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Han vil gerne være hos os, og jeg har personligt et fint forhold til Gareth Bale. Vi siger godmorgen hver dag, og jeg er glad for alle mine spillere. Naturligvis er der nogen, man har et tættere forhold til end andre. Men jeg har ingen problemer med Gareth Bale, og han er en glimrende spiller, siger Zinédine Zidane.

Senest har det givet uro, at Wales har udtaget Gareth Bale til de kommende EM-kvalifikationskampe, selvom han altså ikke spiller for Real Madrid på grund af sin skade.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– De har ret til at udtage ham ifølge reglerne. Det re op til dem – og ham . om han kan og skal spille. Det kan vi ikke gøre noget ved, siger franskmanden og tilføjer:

– Det er jo Bale, der har skaden. Det er ham, der har ondt. Så det er ham, der har det største besvær ved hele situationen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top