The perfect guide to the casino

Slavia-spiller gal på Messi og co.: De sagde ikke en gang tak for kampen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Slavia Prag fik 0-0 med hjem fra Barcelona, men de tjekkiske mestre fik ikke tak fra kampen fra Lionel Messi og co.

Efter 0-0 kampen forlod FC Barcelonas stjerner ganske enkelt Camp Nou uden at give hånd til modstanderne, sådan som det ellers er kutyme.

– Messi og de andre gik bare – nogle af dem uden at give hånd. Det er for dårligt, siger målmand Ondrej Kolar til det tjekkiske medium idnes.cz. Det skriver goal.com

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Vi havde allesammen glædet os til at møde disse store spillere, spille på deres stadion og bytte trøjer med dem. Men de opførte sig ikke særlig godt, mente Slavia Prags målmand.

Der var dog én undtagelse – hans målmandskollega Marc-André ter Stegen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Han ventede på mig i spillertunnelen efter kampen og roste mig. ‘Det er længe siden, jeg har set en målmand, der er så god med fødderne’, sagde han. Jeg fik gåsehud, da han sagde det. Tænk at få ros af så dygtig en spiller, sagde Ondrej Kolar og fortsatte:

– Vi var det første hold i lang tid, der holdt nullet her. Alle ved, at Barcelona er en målfabrik. Men vi overlevede nogle hektiske situationer, og det er jeg meget stolt af. Det var bare ærgerligt, at vi ikke selv scorede. Jeg føler selv, at vi kunne have vundet den kamp.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top