The perfect guide to the casino

Liverpool-manager er rasende: – Sådan her kan det ikke fortsætte!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Liverpooll-manager Jürgen Klopp er vred over, at hans hold skal spille to dage i træk.

Liverpool skal spille semifinale i Carabao Cup mod Aston Villa dagen før, klubben skal spille sin første kamp i VM for klubhold. Og det er manager Jürgen Klopp slet, slet ikke tilfreds med.

– Der må gøres noget. Det kan ikke fortsætte på denne måde, siger Jürgen Klopp ifølge BBC.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Nogle synes vist nærmest, at det er morsomt. ‘Tre kampe på fem dage – lad os se, hvordan det går’, siger tyskeren, der har svært ved at se komikken.

Helt konkret foreslår han, at semifinalerne i Carabao Cup skal laves om, så de afgøres på kun et enkelt opgør. I dag spilles semifinalerne bedst af to.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det er som om, Carabao Cup’en vil gøre det svært for os. Jeg forstår det virkelig ikke. Hvorfor skal der spilles bedst af to i semifinalerne midt i den allertravleste periode, spørger Jürgen Klopp.

– Og så er der VM for klubhold. Det kommer man kun med til, hvis man har vundet Champions League, og det sker trods alt ikke så tit. Det ligger ikke på det bedste tidspunkt. Men vi tager dertil, og så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at få det bedst mulige resultat med derfra, siger Liverpool-manageren.

VM for klubhold skal spilles i Qatar, og Liverpool spiller første kamp 18. december. Modstanderen kendes ikke endnu, da det afhænger af resultaterne af den indledende runde, som Liverpool ikke skal spille med i.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top