The perfect guide to the casino

Lampard efter vanvittige 4-4 mod Ajax: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Chelseas manager, Frank Lampard, har oplevet lidt af hvert i sin tid, men 4-4 kampen mod Àjax var en af dem, han vil huske.

Chelsea var bagud 1-4 i kampen, men efter at have reduceret til 2-4 fik Frank Lampards tropper en gave i form af to røde kort til Ajax og et straffespark, som Jorginho scorede på. Med to mand i overtal lykkedes det at redde et point via 4-4. Det hele kunne endda have endt 5-4 til Chelsea, da Cesar Azpilicueta sendte bolden i nettet. Men det mål blev annulleret af VAR.

– Jeg har oplevet lidt af hvert i min tid, men denne her stikker godt nok ud, sagde Frank Lampard efter kampen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Vi er stort bagud, og så er der straffespark og røde kort, og der er kendelser fra VAR, som er det nye store dyr i moderne fodbold, og derfor er det svært at sammenligne kampene med dem fra min egen tid, sagde Chelsea-manageren.

Ajax begyndte kampen klart bedst, og Frank Lampard indrømmede, at han havde fået lidt at tænke over, når det gælder defensiven.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Vi skal stramme op forsvarsmæssigt. Det er der ingen tvivl om. Men vi viser god moral ved at komme tilbage fra 1-4, sagde han.

Chelsea, Ajax og Valencia har nu alle syv point efter fire kampe i gruppen. Chelsea møder i næste runde Valencia på udebane i en kamp, som holdet reelt skal have point ud af, hvis de vil gå videre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top