The perfect guide to the casino

Barcelona buhet ud efter 0-0 mod Slavia Prag: – Fansene har ret til at forlange mere af os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


FC Barcelonas træner, Ernesto Valverde, forstod godt, at holdet måtte forlade banen til pibekoncert efter 0-0 mod Slavia Prag.

De spanske mestre fra FC Barcelona fører stadig deres gruppe i Champions League, men det holdt hårdt mod Slavia Prag, der kunne tage hjem til Tjekkiet med det ene point takket være 0-0.

Hjemmeholdets spil hang dårligt sammen, og flere gange måtte målmand Marc-André ter Stegen redde holdet fra at komme bagud. Resultatet var, at Barcelona-fansene peb og buhede af deres eget hold.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Vores fans har ret til at forlange mere af os, sagde træner Ernesto Valverde efter kampen ifølge den spanske sportsavis MARCA.

– Man vil altid helst vinde. I dag skabte vi også muligheder, men vi var ikke i stand til at score på dem. De (Slavia Prag, red.) gav os nogle prolemer, fordi de var farlige på kontra-angre, sagde Barcelona-træneren, der nu er en presset mand, selvom FC Barcelona faktisk også fører den spanske liga. Her tabte holdet senest 1-3 mod upåagtede Levante.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Vi spillede ikke godt mod Levante, og det gjorde vi heller ikke i dag. Vi forstår godt, at der er en forventning til os om, at vi skal komme tilbage og vise vores sande udtryk og styrke, sagde Ernesto Valverde.

FC Barcelona møder i næste runde Borussia Dortmund på hjemmebane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top