The perfect guide to the casino

Tidligere engelsk landstræner ikke i tvivl: Tag til Manchester United!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Englands tidligere italienske landstræner, Fabio Capello, mener, at landsmanden Massimiliano Allegri skal tage til Manchester United, hvis han får chancen.

Massimiliano Allegri valgte i sommer selv at stoppe som træner i Juventus efter at have ført klubben til endnu et italienske mesterskab. Siden har han været ledig på markedet, og han er et navn, der jævnligt dukker op i medierne, når en af de europæiske storklubber fyrer eller vil fyre træneren.

Bayern München har netop sat Niko Kovac fra bestillingen, og Ole Gunnar Solskjær risikerer samme skæbne i Manchester United, hvis der ikke snart kommer andre boller på suppen hos den tidligere engelske mesterklub.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Og her er Fabio CApello ikke i tvivl om, hvilken klub Massimiliano Allegri burde vælge, hvis det kommer så vidt.

– England er en god mulighed. Premier League er en god liga, hvor der er spænding om mesterskabet. Hvis jeg var Allegri, ville jeg vælge Manchester United, siger Fabio CApello til den italienske radiosation Radio Anch’io Sport.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Fabio CApello kender Premier League, fordi han var engelsk landsholdsmanager fra 2008-12. Når det gæler Bayern München, er han mere tvivlende.

– Han ville passe perfekt ind i Bayern München, men jeg ved ikke, om de synes, det er en god idé med italienere, efter at de fyrede Carlo Ancelotti, siger Fabio Capello om en nuværende Roma-træner, som Bayern München fyrede i efterÃ¥ret 2017 efter en dÃ¥rlig sæsonstart.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top