The perfect guide to the casino

Tidligere manager slagter Eriksen: Smid ham dog af holdet!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Christian Eriksen er meget langt fra sit tidligere niveau og bør smides af holdet i Tottenham, mener den tidligere manager Alan Pardew.

Christian Eriksen begyndte kampen på banen, da Tottenham spillede 1-1 ude mod Everton. Men han gjorde ikke meget væsen af sig, og derfor bør manager Mauricio Pochettino tage konsekvensen og smide danskeren af holdet.

Det mener den tidligere manager Alan Pardew.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Nogle gange må man vise et eksempel, og i dag var en anledning til at sætte sådan et eksempel ved at sige, at det her accepterer jeg ikke, sagde Alan Pardew efter kampen i studiet på Bein Sports, hvor han er kommentator.

– Man må være ærlig og sige, at han overhovedet ikke er i nærheden af den form, han tidligere har haft, sagde ALan Pardew ifølge hitc.com

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det her er så høfligt, som jeg kan sige det: Hvis jeg sad på bænken, og jeg vidste, at den spiller ikke ville forlænge sin kontrakt, så ville hans præsation være bekymrende, sagde 58-årige Alan Pardew, der tidligere har været manager for West Ham, Charlton, Southampton, Newcastle, Crystal Palace og West Bromwich Albion.

Christian Eriksen blev udskiftet mod slutningen af kampen, der mest vil blive husket for en hård tackling af Tottenhams Son Heung-min på Evertons André Gomez, der brækkede anklen. Sydkoreaneren fik det røde kort for sin aktion.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top