The perfect guide to the casino

Hareide forsvarer Zanka i T-shirt-sagen: Vi er så helvedes skinhellige i Norden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Landsrræner Åge Hareide har talt med Mathias ‘Zanka’ Jørgensen om situationen, hvor han havde en trøje på, der støttede det tyrkiske militærs kamp i Syrien.

Situationen opstod, da storklubben Fenerbahce inden en kamp viste T-shirts, der hyldede de tyrkiske soldater. iblandt spillerne var danske Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, der eferfølgende har fået en del kritik af, at han havde taget trøjen på.

– Jeg har talt med “Zanka” om det. Jeg tror, at man skal se sådan på det, at han er en del af en klub, som bakker op om Tyrkiets øverste mand, og det kan være svært for “Zanka” ikke at stille op. Han er en del af et hold, og man må nok vente med at spørge ham om, hvad han tænkte i øjeblikket, til hans karriere er forbi. Man får nok ikke et klart svar fra “Zanka” nu, og det, synes jeg, er helt naturligt, siger Åge Hareide ifølge Tipsbladets hjemmeside.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

-Jeg tror ikke, han har haft noget valg. Det er ikke noget, “Zanka” har sagt til mig, men det er min personlige holdning. siger Danmarks norske landstræner, der tilføjer, at det er nemt at sidde i Skandinavien og sige, hvad det rigtige er at gøre.

– Vi i Norden er så helvedes skinhellige. Vi har demokrati, vi er så rare og fantastiske. Hver gang, der findes et sted, som ikke har demokrati eller ikke kan acceptere vores regler, skrives der om det i avisen. Vi har set det med Qatar og Dubai, og det var også oppe at vende med Rusland i forbindelse med VM. Man blander politik og idræt, og jeg vil gerne se, at man holder det adskilt, siger Åge Hareide.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Han ser selv en smule anderledes på situationne.

– Når vi spiller en kamp mod Rusland eller et land fra Mellemøsten, møder vi fodboldspillere, præcis som vi selv er. De, som bor i de lande, er ikke repræsentanter for eller imod demokrati, når de spiller fodbold, siger Åge Hareide.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top