The perfect guide to the casino

Eks-stjerne til Arsenal: Glem Mourinho – tag ham her i stedet for

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Arsenal skal slet ikke hyre José Mourinho. De skal gå efter Sheffield Uniteds manager, mener den tidligere stjerne, Tony Cascarino.

Endnu er Unai Emery manager i Arsenal, men ustabiliteten plager London-klubben, som senest har spillet to uafgjorte kampe i ligaen på hjemmebane mod Crystal Palace og Wolverhampton.

Den spanske basker er derfor fyringstruet, og den ledige José Mourinho spøger i kulissen. Men det er slet ikke ham, de skal gå efter, mener den tidligere stjerne, Tony Cascarino.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I stedet bør Arsenal gå efter CHris Wilder i Sheffield United, mener den tidligere irske landsholdsstjerne.

– Han kender fodbold. Han er en rigtig fodboldmand. Ligesom Jürgen Klopp i Mainz og Alex Ferguson i Aberdeen og José Mourinho på Barcelonas andethold har han arbejdet sig op.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner


Chris Wilder førte i sidste sæson Sheffield United til oprykning i Premier League, hvor de blev spået en hård tid. Men klubben har klaret sig glimrende, og ligger aktuelt på sjettepladsen i den bedste engelske række. Det er kun en placering dårligere end Arsenal, der har langt flere penge til rådighed.

– Der er mange managers i de lavere rækker, der fortjener en chance, når de har bevist deres værd. Sådan en er CHris Wilder, mener Tony Cascarino.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top