The perfect guide to the casino

Det kan blive endnu værre for Bayern: Topscoreren skal opereres

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial gĂ¥r viralt


Bayern MĂ¼nchens topsocrer, Robert Lewandowski, har smerter i lysken og skal opereres. Men ingen ved hvornĂ¥r.

Sæsonen har ikke været god for Bayern MĂ¼nchen indtil videre. De forsvarende tyske mestre ligger kun pĂ¥ fjerdepladsen i Bundesligaen, og det kostede søndag træner Niko Kovac jobbet.

Men Robert Lewandowski er der ingen, der har kunnet bebrejde noget. Den polske mĂ¥lmaskine har bombet løs, og han scorede ogsĂ¥ Bayern MĂ¼nchens enlige mĂ¥l, da holdet tabte med de voldsomme cifre 1-5 ude mod Eintracht Frankfurt.

Læs ogsĂ¥: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men sydtyskerne kan komme i en situation, hvor de mĂ¥ undvære polakken, der har smerter i lysken og skal opereres. Det skriver Kicker.

Endnu er der ingen, der ved, hvornĂ¥r operationen skal foretages. Men det er en mulighed, at den skal finde sted i den kommende landsholdspause. Det vil i givet fald betyde, at Bayern mĂ¥ske slipper for at undvære sin topscorer – lidt afhængig af, om Robert Lewandowski kan komme i kampform igen efter operationen.

Polen har allerede kvalificeret sig til næste sommers EM-slutrunde, sĂ¥ det er ikke strengt nødvendigt at spille med holdets største stjerne.

Ifølge Kicker har Polens landstræner, Jerzy Brzeczek, sagt, at det er op til Robert Lewandowski selv, om han vil spille de to sidste EM-kampe mod Israel og Slovenien.

Læs ogsĂ¥: Landsholdsstjerne tog sko pĂ¥ til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top