The perfect guide to the casino

Bundklubben Silkeborgs træner: Vi kan drille Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Silkeborg ligger sidst inden klubbens kamp mod Brøndby, men alligevel ser træner Kent Nielsen visse muligheder i mandagens kamp.

Kent Nielsen bygger sin optimisme på Silkeborgs seneste præstationer.

– Sidst vi spillede på JYSK park, leverede vi en godkendt præstation på trods af nederlaget til FC Midtjylland på 1-2, og siden har vi været inde i en god periode. To sejre – over Fredericia i Sydbank Pokalen og AGF i 3F Superligaen – og uafgjort senest i Hobro har været fine resultater, som jeg glæder mig over, især fordi der også har ligget gode præstationer bag, siger Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det helt store problem for Silkeborg har været, at holdet lukker alt for mange mål ind.

– Vi er stadig sårbare i defensiven, men vi arbejder dagligt på at finde den rigtige balance i form af større defensiv styrke uden at det går ud over vores offensive kvaliteter, siger den tidligere europamester.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Mandag står vi overfor Brøndby, og det siger sig selv, at det er en svær modstander. Efter deres systemskifte har de vundet tre kampe i træk og scoret 11 mål. På trods af det ser vi muligheder i kampen, og optimismen henter vi i vores niveau i de seneste kampe. Jeg er sikker på det bliver en meget livlig og intens kamp, siger Kent Nielsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top