The perfect guide to the casino

Uhørt Bayern-nederlag på 1-5: – Jeg nægter at give op!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Bayern München tabte lørdag med de uhørte cifre 1-5 mod Eintracht Frankfurt. Men det får ikke træner Niko Kovac til at give op.

Ikke siden 2009 har Bayern München tabt så stort. som det skete lørdag, da klubben tabte 1-5 mod Eintracht Frankfurt. I 2009 tabte klubben med de samme cifre til VfL Wolfsburg, der dengang endte med at vinde det tyske mesterskab for førte og til dato eneste gang.

Det vil være forkert at sige, at træner Niko Kovac ikke tog nederlaget i Frankfurt særlig tungt. Men han giver i hvert fald ikke op.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg er ikke naiv, men vi havde en lignende situation sidste år, og der endte det hele med, at vi vandt både mesterskabet og pokalturneringen. Dengang gav jeg ikke op, og det gør jeg heller ikke nu. Jeg giver aldrig op, sagde kroaten efter firemålsnederlaget på en pressekonference.

Niko Kovac blev spurgt, om han følte, at han stadig havde opbakning i Bayern Münchens ledelse.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det kan jeg ikke svare på . Min følelse i den forbindelse er ikke særlig vigtig. Der må man spørge de ansvarlige, lød svaret.

Med nederlaget ligger de sidse seks års tyske mestre blot på fjerdepladsen med 18 point for ti kampe. Borussia Måonchengladbach fører med 22 point.

Der venter nu en Champions League-kamp mod Olympiakos Piræus fra Grækenland, hvorefter der er en meget afgørende kamp i Bundesligaen mod Borussia Dortmund.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top