The perfect guide to the casino

Schmeichels boss har stor succes: ‘Men han kan aldrig komme til Manchester United!’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Leicester-manager Brendan Rodgers kan godt ende i større klubber – men ikke i Manchester United eller Liverpool, fastslår den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher.

Brendan Rodgers har stor succes i Leicester, der ligger nummer tre i Premier League i skrivende stund. Derfor bliver der også lagt mærke til ham i klubber, der traditionelt er større end Kasper Schmeichels klub.

Men han kan ikke komme til Manchester United, hvis de skulle finde på at fyre Ole Gunnar Solskjær. Og den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher udelukker også, at det kommer til at ske i fremtiden.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Liverpool er udelukket, og det er Manchester United også, fordi han har været manager i Liverpool, siger Jamie Carragher ifølge Daily Express.

Norirske Brendan Rodgers var manager i Liverpool i 2012-15, og klubben vandt ikke et eneste trofæ i perioden. Og da Liverpool og Manchester United er ærkerivaler, vil Manchester United ikke acceptere en tidligere Liverpool-manager som deres chef.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Men jeg kan godt se ham i for eksempel Arsenal, siger Jamie Carragher om klubben fra det nordlige London, der leverer ustabile præstationer under spanieren Unai Emery.

– CHelsea er også en mulighed på længere sigt, hvis Frank Lampard på et tidpsunkt forlader klubben. Brendan Rodgers har jo en forbindelse til Chelsea, fordi han tidligere har styret deres reservehold og deres ungdomshold.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top