The perfect guide to the casino

Inter sætter pris på deres guldfugl: Så mange millioner skal United hoste op med for Martinez

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det bliver ikke helt billigt for Manchester United at købe Lautaro Martinez af Inter.

De blåsorte fra Milano satser benhårdt på at slå Juventus af tronen i den italienske Serie A, og derfor har de ikke tænkt sig at lade den argentinske angriber Lautaro Martinez gå, uden at de får en stor pose penge med.

Britiske Daily Express citerer Barcelona-avisen El Mundo Deportivo for, at Inter vil forlange 100 millioner euro (867 millioner kr.) for Lautaro Martinez, der i denne sæson har scoret syv mål i 13 kampe.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Inter betalte selv små 200 millioner kroner for den nu 22-årige Lautaro Martinez, da de købte ham af argentinske Racing Club i sommeren 2018.

Lautaro Martinez spillede ikke så meget i sidste sæson, men efter at milaneserne i sommer solgte Mauro Icardi til Paris Saint-Germain, er han blevet fast mand.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Inters træner, Antonio Conte, ser Lautaro Martinez som den perfekte angrebsmakker til den kæmpestore belgier, Romelu Lukaku, som Inter købte i sommer af netop Manchester United.

El Mundo Deportivo skriver, at FC Barcelona også har haft kig på Lautaro Martinez, men at de spanske mestre har trukket følehornene til sig på grund af prisen, og fordi FC Barcelona med Lionel Messi, Luis Suárez og Antoine Griezmann allerede er godt kørende i angrebet og ikke desperat har brug for en ny spiller.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top