The perfect guide to the casino

Bendtner om sin tid i Arsenal: – For første gang græd jeg foran andre end mine forældre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Nicklas Bendtner fortæller i sin nye bog om, hvordan han blev truet med at blive sendt tilbage til Danmark, mens han var i Arsenal.

Det var ikke hele tiden let at være ungdomsspiller i Arsenal for Nicklas Bendtner. I bogen ‘Begge sider’ – som britiske The Guardian har fået et uddrag af – fortæller han om en dag i november 2004, hvor han som 16-årig blev kaldt til samtale hos chefen for klubbens ungdomsakademi, den tidligere irske landsholdsstjerne Liam Brady.

– Jeg nærer ikke uråd, for [daværende Arsenal-manager] Arséne Wenger har rost mig flere gange, men Liam Brady fortæller mig, at han ikke er sikker på, at jeg forstår , hvad der er på spil for mig. ‘Jeg tror simpelthen ikke, du er klar til det her’, siger han.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg fik en lang enetale om, at jeg nok var en stor fisk i en lille dam i Danmark. At jeg var vant til, at fodbold var noget, jeg automatisk var bedst til. Og at jeg ikke skulle tro, at dyre biler og ure og modelkærester var noget, der kom automatisk. Det skal man gøre sig fortjent til, og man skal gøre det via hårdt arbejde, fortæller Nicklas Bendtner i bogen, der er skrevet i samarbejde med journalisten Rune Skyum-Nielsen.

– Det sluttede med, at han sagde, at jeg skulle tilbage til København.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Nej, det skal jeg ikke, sagde jeg, og jeg begyndte at græde. Det var første gang nogensinde, at jeg græd over for andre end mine forældre, fordi jeg indser, at den første rigtige plan for mit liv er ved at gå i stykker.

– Jeg lovede ham, at han nok skulle få den rigtige Nicklas Bendtner at se. Det var det, han ville høre. Vi blev enige om et kompromis om, at jeg tog hjem til København og begyndte at tænke over, hvad det egentlig ville sige at skulle være professionel fodboldspiller.

Bogen udkommer 5. november.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top