The perfect guide to the casino

Tidligere Superliga-bomber færdig i udlandet: Nu vil han hjem til Danmark

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Når transfervinduet i januar åbner, er der et styks målfarlig og erfaren angriber ledig på markedet for alle Superliga-klubberne.

Den 32-årige Lasse Vibe har nemlig afsløret, at han ikke har planer om at forlænge kontrakten med IFK Göteborg, da han nu vil hjem til Danmark, for at bosætte sig med familien. Det er på IFK Göteborgs egen hjemmeside, at Lasse Vibe har udtalt, at det er på tide for ham og familien, at komme hjem til Danmark.

– Beslutningen om at forlade Blåvitt er én af de sværeste i min karriere. Det lyder måske mærkeligt, fordi jeg er fra Danmark, men det her er min klub, og det er en klub, jeg altid vil holde med og håbe det bedste for.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Sammen med min familie har jeg besluttet, at vi vil give vores tvillingedrenge muligheden for at bo i Danmark og gå i dansk skole, hvor de kan få venner for livet. Da vi ved, at vi vil flytte til Danmark, når jeg stopper i Blåvitt, føltes det som det bedste at gøre det nu og ikke vente et par år mere, lyder det fra angriberen på klubbens hjemmeside.

Lasse Vibe skiftede ellers til Göteborg så sent som i april, men her har han i de 19 kampe han nåede at spille, i gennemsnit kun spillet omkring 48 minutter. Her blev det til fire mål og en assist. Lasse Vibe har gennem karrieren spillet for AGF, FC Vestsjælland, SønderjyskE, IFK Göteborg, Brentford, CC Yatai og så Göteborg igen. Det var for alvor i SønderjyskE, at han slog igennem og røg til udlandet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Her scorede han nemlig 13 mål og leverede syv assists i 33 Superliga-kampe. Sæsonen efter da han havde skiftet til Sverige, blev det til hele 31 mål og 11 assists i 34 kampe. Udover en flot karriere i IFK Göteborg og Brentford, så har Lasse Vibe også spillet 11 landskampe, og derfor er det en yderst erfaren herre, der tilbyder sig til de danske klubber.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top