The perfect guide to the casino

Solskjær helt vild med Rashford: Det er jo Ronaldo-agtigt!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær var helt oppe at ringe over Marcus Rashford, der scorede begge holdets mål i sejren på 2-1 ude over Chelsea i Carabao Cup.

Først scorede Marcus Rashford til 1-0 på straffesark, og siden var det også ham, der scorede det afgørende mål til 2-1, da han skruede bolden i mål direkte på fripark fra 25 meters afstand.

– Det er jo Cristiano-agtigt, sagde Ole Gunnar Solskjær efter kampen. Han sammenlignede dermed Marcus Rashford med den tidligere Manchester United-verdensstjerne Cristiano Ronaldo, der nu spiller for Juventus.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Drengen har jo nerver af stål. Han tager et straffespark og scorer bare. Og til sidst går han bare hen og scorer også sådan et mål, der sikrer os sejren, lød nordmandens ros til Marcus Rashford.

– Han arbejder også meget på det. Han scorer mange flotte mål, sagde Ole Gunanr Solskjær.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Sejren var Manchester Uniteds tredje på udebane på stribe i alle turneringer. I sidste uge vandt holdet ude over Partizan Beograd i Europa League, i weekenden gik det ud over Norwich, og nu er holdet altså i kvartfinalen i Carabao Cup efter sejren over Chelsea, der retfærdigvis ikke var i stærkeste opstilling. Det var Manchester United næsten.

Ole Gunanr Solskjær havde på forhånd sagt, at han ville spille med et stærkt hold for at fastholde det momentum, holdet har fået efter en mindre heldig sæsonstart.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top