The perfect guide to the casino

Medejeren af FC København sviner Brøndby til: Se det afslørende billede her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Siden marts måned, har den store FC København-fan Lars Seier Christensen, været medejer af FC København. Nu vælger han at stikke til rivalerne i et sjovt opslag på Facebook.

Lars Seier Christensen er ikke bosat i Danmark, og når han derfor er hjemme for at besøge Danmark, er han primært bosat på Hotel D’Angleterre. Når forretningsmanden så er på Hotel D’Angleterre, hører det til sjældenhederne, hvis der ikke ligger en eller anden form for gave og venter på ham. Det var også tilfældet for ganske nyligt for den danske rigmand.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

På hans facebook-profil fortæller han, at der tit er en hilsen, en flaske vin, en vareprøve eller et forretningsforslag, der blot venter på, at han kommer, så han kan tage imod det. Derfor kom det også som en overraskelse, da der var en, der havde valgt at give FCK-manden en Brøndby IF-trøje fyldt med autografer. Det er ikke noget, der bragte stor glæde for rigmanden, og derfor valgte han at slutte opslaget af med en lille kommentar, som ikke kan være andet end en stikpille til Brøndby IF.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top