The perfect guide to the casino

Kamil Wilczek har karantæne og kan ikke spille i Superligaen: Nu afslører Niels Frederiksen, hvorfor han blev pillet ud

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der var flere af seerne, der undrede sig over, hvorfor den polske stjerne Kamil Wilczek skulle udskiftes, da Brøndby tabte med 0-1 til SønderjyskE i pokalen på hjemmebane. Nu giver Niels Frederiksen svaret.

Ved stillingen 0-0 og 65 minutter spillet, blev det meste af Brøndby Stadion nok overrasket, da Niels Frederiksen valgte at sætte Samuel Mraz ind i stedet for den 31-årige Kamil Wilczek. Wilczek har nemlig scoret 14 ud af Brøndbys 30 mål i Superligaen, og derfor virkede det mærkeligt at tage ham ud, når man endnu ikke havde scoret.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Når Kamil Wilczek samtidig har karantæne i Superligaen, grundet det dumme røde kort han fik i slutningen af kampen mod Randers FC, gav det endnu mindre mening. Efter kampen afslørede Niels Frederiksen så, hvorfor Wilczek blev udskiftet.

– Han bad selv om at blive skiftet ud. Han havde lidt problemer, og det havde han allerede inden kampen. Vi håbede, at det gik, men han begyndte at mærke det efter pausen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Hvorvidt der er tale om en skade, der kan holde ham ude i længere tid end hans karantæne, afslørede Niels Frederiksen ikke. Uanset hvad, så ville Kamil Wilczek være en af de få spillere, som Brøndby absolut ikke kan undvære, især taget hans præstationer i denne sæson i betragtning. Brøndbys næste kamp er mandag d. 4 november, når man møder Silkeborg IF i Superligaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top