The perfect guide to the casino

Det hele begyndte med Simon Kjær: Napoli-træner rasende over rødt kort til sig selv

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Napoli spillede onsdag 2-2 hjemme mod Atalanta i Serie A, men kampen vil ikke blive husket så meget på grund af resultatet som begivenhederne sidst i kampen.

Napoli førte 2-1, da den kontroversielle episode fandt sted to minutter før, den ordinære tid udløb.

Her kolliderede Napolis spanske angriber, Fernando Llorente, med den danske forsvarsspiller, Simon Kjær, i Atalantas straffesparksfelt, hvorefter slovenske Josip Ilicic scorede i den modsatte ende til 2-2.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Napolis spillere protesterede, fordi de mente, at Simon Kjær havde begået straffespark i sammenstødet med Fernando Llorente.

Det mente dommer Piero Giacomelli ikke, og efter fem minutters spilafbrydelse med instruktioner fra VAR-rummet, valgte dommeren at anerkende målet – til enorm frustration for Napolis trænere og spillere.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Napolis træner, den tidligere verdenssmester og Champions League-vinder Carlo Ancelotti, fik det røde kort og var rasende bagefter.

– Beslutningen er om at anerkende målet er et angreb på mig, mit hold og min professionalisme, sagde Carlo Ancelotti efter kampen.

Han fik opbakning af præsident Aurelio de Laurentiis.

– Uden os ville dommerne skrælle kartofler. Det er os, der betaler deres løn, men vi er trætte af så elendig kampledelse. Hvad ligner det at udvise en gentleman som Carlo Ancelotti? Og hvorfor skal der spilles otte minutters tillægstid, fordi der er brugt fem minutter på VAR? Efter sådan en beslutning kan det kun blive til skubberi og frustrationer, jamrede Napoli-præsidenten sig.

Det uafgjorte resultat betyder, at Napoli ligger nummer seks i Serie A, mens Atalanta ligger nummer tre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top