The perfect guide to the casino

Brøndby i chok-exit i pokalen: Her er trænerens forklaring

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Niels Frederiksen var tilfreds med spillet – men ikke med resultatet, da Brøndby røg ud af pokalturneringen mod Sønderjyske.

Brøndby dominerede, men Sønderjyske vandt 1-0 på et mål seks minutter før tid af hollænderen Mart Lieder. Og det var en bitter pille at sluge for træner Niels Frederiksen.

– Jeg synes jo, at det, der er ved denne her kamp, er, at vi ikke får gjort de halve muligheder store nok. Der er tilløb til så meget, og jeg synes, vi dominerer kampen på rigtig mange parametre, men det var som om, vi stivnede lidt når vi kom op mod deres felt og fik ikke gjort chancerne store nok. Vi manglede kvaliteten omkring deres felt, sagde Niels Frederiksen efter kampen til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Brøndby måtte med andre ord gå fra banen uden at have scoret, og det er i sig selv usædvanligt, for ingen andre hold i Superligaen har scoret lige så mange mål som Brøndby.

– Nogle gange stemmer det ikke lige, den sidste pasning, den sidste kvalitet og den sidste skarphed. Jeg tror ikke, der er nogen dybere forklaring på det. sagde Niels Frederiksen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nu hvor klubben er ude af pokalturneringen, er målsætningen at slutte i top 3 i Superligaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top