The perfect guide to the casino

Barcelona-spillernes vilde tilbud: Vi går ned i løn for Neymar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Spillere på FC Barcelonas hold har tilbudt klubben at gå ned i løn, for at de spanske mestre kunne købe Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain.

Den spanske sportsavis MARXA skriver med radiostationen Cadena SER som kilde, at et antal spillere i sommer tilbød klubben, at de selv ville gå ned i løn, så FC Barcelona havde råd til at købe den brasilianske superstjerne Neymar af Paris Saint-Germain.

Det fremgår ikke, hvor mange spillere der er tale om. Men ifølge den mangeårige forsvarsspillere Gerard Piqué gik de til klubbens præsident, Josep Maria Bartemeu, med forslaget.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Vi har altid haft et godt forhold til præsidenten. Og vi sagde til ham, at hvis vi kunne gøre noget, så var vi villige til det, hvis det kunne betyde, at ‘Ney’ ville komme tilbage, fortæller Gerard Piqué.

– Vi sagde, at hvis vi kunne finde en fornuftig løsning, så ville vi gerne det. Og klubben sagde, at det så fornuftigt ud, siger midterforsarern.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Af årsager, som ikke fremgår af artiklen, blev det hele så alligevel ikke til noget. Men muligvis indebar forslaget om lønnedgang fra spillernes side ikke nok penge til, at handlen kunne realiseres.

Paris Saint-Germain betalte selv 1,6 milliarder kroner for Neymar i sommeren 2017 til FC Barcelona. Franskmændene forlangte i omegnen af to milliarder kroner for at slippe ham igen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top