The perfect guide to the casino

Vildt scenarie: AaB kan ende med at spille med HB Køges udebanetrøjer – Her er den vanvittige årsag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Et uheld på Storebæltsbroen kan ende med at koste dyrt i de to pokalkampe mellem HB Køge – AaB og Brøndby IF – SønderjyskE.

Kampen mellem Brøndby og SønderjyskE er allerede blevet rykket til 20.00, men er i stor fare for en aflysning, da SønderjyskE har fået alt andet end en god optakt til kampen, da de er fanget på broen. Nu koster ulykken så også AaB-truppen store problemer, og dermed kan vi kun vente og se, hvad der sker, når broen skulle åbne igen klokken 17.00.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Problemet for AaB er, at selvom truppen skulle være ankommet via fly til kampen, så sidder alle AaB-trøjerne og resten af tøjet fast på broen, og derfor skal de to klubber finde ud af, hvad der skal ske. Der skulle nemlig være to scenarier i denne situation. Første scenarie er, at man venter på at tøjet kommer, og dermed også udskyder pokalkampen, ligesom tilfældet er i kampen mellem Brøndby og SønderjyskE.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Andet scenarie er, at AaB låner HB Køges udebanetrøjer til kampen, for at få kampen skudt i gang til planmæssig tid. Til flere medier har HB Køge meldt ud, at det bestemt er en mulighed, at AaB låner HB Køges dragter, så kampen kan skydes i gang til den planlagte tid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top