The perfect guide to the casino

Spillede sidst for otte år siden: Målmandslegende kan få comeback i Superligaen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



AC Horsens kan sende klubbens tidligere målmand, Søren Jochumsen, på banen i de næste to Superliga-kampe.

I søndagens nederlag mod Lyngby fik AC Horsens-målmand Michael Lansing det røde kort. Det betyder, at den amerikanske målmand har karantæne i de næste to kampe.

Og det betyder samtidig, at AC Horsens har trukket en kanin op af hatten i skikkelse af den tidligere AC Horsens-målmand, Søren Jochumsen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Den nu 43-årige Søren Jochumsen stod på mål, da AC Horsens rykkede op første gang i 2005, og han spillede helt frem til 20111. Året efter blev det til et par kampe i reserveligaen.

Han skal være reesrve for kroatiske Matej Delac, der som udgangspunkt skal spille kampene ude mod Esbjerg og hjemme mod Silkeborg.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Jeg glæder mig helt vildt til de kommende kampe. Jeg har fulgt klubben tæt, siden jeg stoppede, og jeg har holdt mig i gang i Stensballe IK og Horsens fS, hvor jeg senest har spillet i Jyllandsserien, og jeg har trænet kontinuerligt, siden jeg stoppede, så jeg kan stadig gribe en bold. Truppen er selvfølgelig en helt anden, og jeg har aldrig spillet under Bo Henriksen, så det bliver sjovt og spændende for mig at komme tæt på spillere og trænere i superligatruppen, siger Søren Jochumsen, der i dag arbejder for Horsens Kommune.

– Det er super fedt, at den største legende i klubbens historie og den spiller, der har spillet klart flest kampe, stadig har et gult hjerte og har lyst til at hjælpe os i den her situation. Han bidrager i forvejen til rigtig mange ting i forhold til elitesporten i Horsens Kommune, og vi er glade for, at han stadig vil være en del af klubbens projekt. Vi er helt trygge ved, at Søren skal være andenmålmand, for vi har set mange af hans kampe i Jyllandsserien, og han har stadig et fantastisk niveau. Derudover er han en rigtig god fyr, der med det samme vil bidrage positivt i omklædningsrummet, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top